7 Mart 2012 Çarşamba

Yemek Kitabım Satışa Çıktı ! Ebru'nun Mutfağı Küçük Bir Lezzet Durağı

Sevgili dostlarım, arkadaşlarım ve değerli okurlarım,

Sonunda yemek kitabım basıldı ve satışa çıktı. Yaklaşık 3,5 ay süren hazırlıklarım, iç ve kapak tasarımım, kitabevinin basım işleri tamamlandı.

Uzun bir süre yurtdışında bulunacağım için bundan sonra kitabımın satışlarının katlanarak artmasını ve net satış karını bağışlayacağım Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı için şimdiden sizlerden destek alacağımı ummak olacak. Yurda döndükten sonra kitabın tanıtım ve imza günlerini ayrıca yine kitabımın bu sitesi aracılığı ile duyuracağım.

Kitabıma internet üzerinden ulaşabileceğiniz satış noktası linklerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Ayrıca Kabalcı Kitabevlerinde de fiziken bulabilirsiniz.



Sonsuz sevgi ve saygılarımla,


Sevgili dostlarım, arkadaşlarım ve değerli okurlarım,

8 sene boyunca internet üzerinden yayınladığım yemek sitemin serüvenini yepyeni bir yemek kitabı ile noktalıyorum.

Yemek yapmaya gönül vermiş profesyoneller ve benimde içinde bulunduğum biz amatörlerin; bu tutkularımızı ‘kitap’ ile buluşturmak isteğimiz bir gerçek. Bence yemek kültürünün bir sonraki kuşağa sağlıklı bir şekilde aktarılması için en iyi ve doğru yöntem kitap.

Tüm çalışmalarımız aynı hızı ile sürerse 15 Mart 2012 tarihi öncesinde yemek kitabım bir çok sitede ve bir çok kitapçıda satışa sunulmuş olacak.

Yemek kitabımın 1.baskısının yazara yani bana ait olan net karı ile Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na yapmak istediğim bağış ile şimdiden sizlerden destek alacağımı umuyorum. Daha sonraki duyurumda size kitabın satış noktalarının bilgilerini iletiyor olacağım.

Yemek kitabımın doğaya olan borcu için Çekül Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı’na ait 7 Ağaç Ormanları Programına 7 adet ağaç bağışı ile Türkiye’mizin doğal mirasını korumak ve zenginleştirmek üzere katkıda bulunarak doğa dostu kitapyazar ve kitapseverler içindeki yerimi aldım.

Sevgi ve saygılarımla,

Ebru Şahin 



Ebru’nun Mutfağı
Küçük Bir Lezzet Durağı